Om os

Udforsk

Hvad er NAKA FOOD

NAKA er en handels og produktionsvirksomhed med hovedsæde i Kragelund og et stenkast fra den hastig voksende industriområde langs motorvejen nær Horsens. NAKA har valgt at fokusere på det Sydeuropæiske madkultur og repræsentere i øjeblikket et stort antal madkoncerner og deres produkter fra Balkan.

Udover importen af de lækre specialiteter producere NAKA bl.a. den ægte sydeuropæiske pastrami. Produktet blev lanceret ultimo 2004 og har allerede skabt sig stor opmærksomhed på den kommerciale arena. Pastramien forhandles under mærket Alihodzic og ideen er at skabe et solidt produkt med høj kvalitet til den rigtige pris.

Udover import og produktion er NAKA med sin omfattende distribu-tion også en vigtig spiller på markedet for de mange kunder som bliver betjent hver dag. NAKA gør det let og overskueligt at handle de sydeuropæiske produkter med en stor profit som resultat i detail leddet ved at forhandle afprøvede produkter.


Udforsk

Et stort netværk

At være kunde hos NAKA medfører mange fordele, dels fordi man bliver betragtet som en vigtig brik i værdikæden og dermed sættes i fokus og dels fordi man herved opnår at have et stort netværk i ryggen,som mere og mere kræves i konkurrencesituationer.Vi står for distribution af flere kendte og succesfulde brands somnærmest garantere afsætning og dermed profit. Vi strækker os langt når det gælder om at skabe en meromsætning i netop din butik og sørgerfor, udover det nødvendige salgsmateriale, at tilbyde forbrugerne smagsprøver og dermed skabe brandawareness.NAKA er kendetegnet ved kompetente, engagerede og ambitiøsemadarbejdere der inddrager kunderne som en del af deres team og derfor sørger for den bedst og hurtigst mulige service. Husk at besøge NAKA ́s hjemmeside på www.naka.dk, for her kanDe/I hurtigt finde frem til nyheder og evt. produktlanceringer.


Med venlig hilsen


Ismet Alihodzic

Managing Director

Udforsk

Fakta om NAKA FOOD

NAKA distribuerer, transportere og levere i hele Danmark. Hos os kan du være sikker på at produkterne bliver behandlet fødevarer og sundhedsmæssigt forsvarligt hele vejen igennem.

NAKA har stramme kontrolprocedurer i overensstemmelse med HACCP standarder, hvilket giver dig som partner en kvalitets fuld og stabil levering.

NAKA besidder alle køle og fryse faciliteter igennem hele vareflow. Det vil sige at både modtagelse, oplagring samt udbringning foregår i omgivelser som foreskrevet af producenter.

NAKA ́s lager er indrettet med flere kølerum, to frostrum samt lagerfaciliteter til tørvarer. Udover handel med specialiteter fra Sydeuropa så er NAKA den førende producent af Pastrami, Cevapcici, Sudzuk m.m. i EU. Vores produktion ligger i forlængelse af vores lager, derfor er vi meget dygtige til at tilbyde vores samarbejdspartnere ekstreme fleksible leveringer, emballageringer samt mængder. Produktionen er på HACCP niveau som dermed sikrer slutbrugerne stabil kvalitet og sundhedsmæssig sikkerhed. Vores medarbejderstab består med håndplukkede og engagerede folk som hovedsageligt er faguddannede specialister. Med i baggagen har mange af vores medarbejdere en universitets grad som de til dagligt flittigt gør brug af. Det munder i mange tilfredse kunde med en oplevelse af et team der er harmonisk og dynamisk sammensat.

NAKA ejer mange Brands og har tæt samarbejde med mange producenter fra Sydeuropa. Vores produkter bidrager med en relativ høj dæknings grad ud hos detail leddet. Så vil du have en bred vifte af Sydeuropæiske specialiteter fra første hånd og dermed sikre en god dæknings grad, er vi den rette leverandør. De er altid mere end velkommen til at kontakte os og høre hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.