Velkommen til

NAKA FOOD

Udforsk

Hvad er NAKA FOOD

NAKA er en handels og produktionsvirksomhed med hovedsæde i Danmark og et stenkast fra den hastig voksende industriområde langs motorvejen nær Horsens. NAKA har valgt at fokusere på det Sydeuropæiske madkultur og repræsentere i øjeblikket et stort antal madkoncerner og deres produkter fra Balkan.

Udforsk

Sliced pastrami

NAKA FOOD kan nu præsentere det nye Alihodzic slicede pastrami. Pastramien er sliced i 0,7 milimeter tykke skiver så den næsten smælter på tungen. Den slicede pastrami kommer i pakker af 80g og er velegnet til tapas og pastrami sandwich.

Udforsk

Vores produkter

Zlatni klas

Vi nåede ikke engang at præsentere produktet Zlatni Klas før den blev revet væk fra vores ellers velforsynede lager...

Zlatni Klas oversat til dansk betyder Gylden Strå, og som navnet antyder er der tale om et kvalitetsprodukt i særklasse. Melet er af type 405 og udviklet til bagning af kager og filodej. Uover dette bruges Zlatni Klas os til brød og boller.

Zlatni Klas bruges os blandt de professionelle rundt omkring i Europa.

Melet forhandles i øjeblikket i pakninger af 1kg og sæt af 10 x 1kg

Pastrami

En yderst delikat produkt, fremstillet helt uden tilsætnings og farvestoffer samt smagsforstærker og i harmoni med gode gamle sydeuropæiske opskrifter.

Pastramien forhandles under mærket Alihodzic og produktionen ligger i Kragelund, mellem Vejle og Horsens.

Har du oplevet en god forret eller apetiser på en italiensk eller en anden lækker restaurant, så kunne det tænkes at du netop har smagt Alihodzic pastramien, da vi leverer til en del restauranter rundt omkring i Danmark. Pastramien forhandles også i udvalgte detailbutikker og ellers kan bestilles direkte hos os ved at ringe til os.

Cevapcici

En velkendt og lækker specialitet fra Sydeuropa. Cevapcici bliver produceret overalt i Europa, men sjældent smager de ligesom de gør i Sydeuropa (Balkan). Vi har gjort vores bedste for at producere cevapcici efter traditionel opskrift . Vores cevapcici er saftige og milde så hele familien vil kunne nyde dem, især børnene .

De kan grilles eller steges på panden, uanset hvad man gør vil smagen bringe dem nærmere til de sydeuropæiske varme lande.